THE TANTALIZING SPRING TEPPANYAKI

Jakarta, March 2019 – Yoshi Izakaya, the Japanese restaurant at Gran Melia Jakarta will now present a specialty tantalizing menu of Yoshi’s Spring Teppanyaki. Freshly sourced and authentically prepared with our highly skilled chef, our spring teppanyaki is skillfully prepared before your eyes at the grilled tableside. The pleasure of teppanyaki is originally created to interact with the chef while he enhances the rich flavors of premium beef, fresh seafood, as well as seasonal vegetables.

This typical style of Japanese cuisine is derived from the word teppan which means iron plate, and yaki which means grilled, broiled or pan-fried. Using this technique, Chef Tomoaki Ito and team will bring the well-seasoned selection of meats and tasty assorted vegetables. Using only high-quality fresh ingredients, guest can choose combination 4 in 1 plate of meat such as Australian wagyu sirloin, US sirloin or tenderloin as well as chicken with additional options of side dishes. All the teppanyaki sets are served with delicious choices of tempura or sashimi, chawan mushi, small garden salad, steamed rice, miso soup and pickles. Equipped with two teppanyaki semi private dining areas and the combination of elegant atmosphere with wood elements interior, this exceptional culinary journey will also be featuring a koto player – an authentic Japanese music instrument. The spring teppanyaki is available starting on March 18th – April 14th 2019 starting from for IDR 1,170,000++

For booking and reservation, please call (021) 526 8080 ext. 2337/2338

===================================================================================================================================================================================


Yoshi Izakaya, restoran Jepang di Gran Melia Jakarta kini akan menyajikan hidangan mewah yang bertemakan Teppanyaki musim semi, SpringTeppanyaki. Disajikan secara otentik dengan bahan-bahan pilihan dan keterampilan memasak, Spring Teppanyaki akan dihidangkan dengan terampil di depan mata para pengunjung di meja makan panggang khusus. Kenikmatan tersendiri akan menu teppanyaki ini pada awalnya adalah untuk berinteraksi dengan koki ketika keterampilan khusus tersebut ditampilkan disaat proses memasak dan peningkatan cita rasa bahan-bahan pilihan seperti daging sapi premium, makanan laut segar, dan juga sayuran musiman.

Gaya sensasi masakan Jepang ini berasal dari kata teppan yang berarti plat besi, dan yaki yang berarti dipanggang, dibakar atau digoreng. Dengan menggunakan teknik ini, Chef Tomoaki Ito dan tim akan membawa pilihan daging dan sayuran segar dengan berbagai pilihan. Dengan bahan-bahan segar berkualitas tinggi. Tamu dapat memilih kombinasi 4 in 1 bahan makanan seperti Australian wagyu sirloin, US sirloin atau tenderloin dan juga daging ayam berkualitas dengan piluhan menu pendamping. Teppanyaki set ini juga akan dilengkapi dengan hidangan kecil lainnya seperti tempura or sashimi, chawan mushi, garden salad, nasi putih, miso soup dan juga acar. Dilengkapi dengan dua area makan semi privat khusus untuk menu Teppanyaki, dan juga kombinasi suasana elegan dengan elemen kayu interior, perjalanan kuliner yang luar biasa ini akan menampilkan alunan lagu dengan menggunakan koto - alat musik Jepang yang otentik. Teppanyaki musim semi tersedia mulai tanggal 18 Maret - 14 April 2019 seharga Rp 1.170.000 ++

0 0
Feed