Tropicola

Splashing Tropical Concoction

Featuring a total of three bars that sprawl over multiple levels surrounding two pools, Tropicola emulates the feel of old-school prominent beach clubs all over the world; from Miami, Acapulco, Palm Springs to Playa Del Carmen; showcasing the best view of Batubelig’s ‘golden miles’ and its blue ocean beyond. Clean lines, bright colors, cascading plants and gallant amphitheaters are shaped towards the beach, including two deck-styles dining venue in which guest can relax and enjoy selections of tantalizing comfort food and signature cocktails.


Created by the club’s award-winning beverage director Denny Deluca Del Paso, the cocktail of Tropicola conveys a fine balance between the art of entertainment, good-looking drink and splashing fresh mix of flavors—inspired by Del Paso’s breadth of travel and expertise. For a fruity relish, order their Copacabana. Comes in bright blood-red color, the drink perfectly represents the club’s tropical vibe with sweet and sour blends which comes from a combination of gin, blackberry, raspberry and basil.


Beer lover should try No.7; a bold combination of berry vodka, strawberry, ginger and pilsner for a mild-sweet and yeast-y pleasant aftertaste. Then for a trusty palate cleanser, orders the Tulum Bliss; a tequila-based mix which consist grapefruit, lime and spicy hint that comes from chili mix.


If you need some tasty bites to accompany the delightful cocktails, Tropicola have arrays of delectable snack menus to try; such as a bowl of Butternut Falafel with quinoa, rocker, beetroot and hummus for an exotic Mediterranean touch between your precious dining moments. For a taste of fresh seafood goodness, have a portion of their juicy Tuna Carpaccio, which serves with bigsized wood-fire homemade bread; soft and tasty to share with your loved one. Sweet-tooth and dessert lovers can have the club’s Pavlova; blends of delightful sweet and crunchy merengue, served with a mixture of sliced fresh fruit  and flavorful whipped cream.


==================================================================================================================================================


Terdiri dari total tiga bar yang tersebar di sejumlah tingkat, di sekeliling dua kolam utama, Tropicola menghadirkan nuansa kelab pantai jempolan dari seluruh penjuru dunia; mulai dari Miami, Acapulco, Palm Springs hingga Playa Del Carmen; menonjolkan pemandangan terbaik dari ‘hamparan emas’ pesisir Batubelig nan memukai dan lautan biru di lepas pantainya. Garis-garis tegas, warna cerah, tumbuhan hias yang merambat dan panggung amfiteater yang megah semua dibangun mengarah ke pantai, termasuk dua ruang bersantap dengan gaya dek (kapal) yang stylish dimana para tamu bisa rileks dan menikmati pilihan makanan lezat dan juga cocktail segar khas Tropicola. 


Diracik oleh Direktur Minuman klub yang telah memenangkan sejumlah gelar; Denny Deluca Del Paso, cocktail dari Tropicola menghadirkan keseimbangan mumpuni antara seni hiburan, minuman berbentuk cantik dan campuran citarasa yang menyegarkan--terinspirasi dari keahlian serta pengalaman travel dari Del Paso sendiri. Untuk citarasa buah yang segar, anda bisa memesan Copacabana. Hadir dengan warna merah-darah yang terang, minuman ini secara pas mewakili nuansa tropis klub dengan rasa manis-asam yang hadir dari perpaduan gin, beri hitam, raspberry dan basil. Kemudian pencinta bir harus mencoba No.7; sebuah kombinasi apik dari berry vodka, strawberry, jahe dan pilsner untuk rasa manis yang lembut dan sentuhan ‘gandum’ yang menawan. Kemudian sebagai ‘pembersih’ indera pengecap, pesan segelas Tulum Bliss; minuman berbahan dasar Tequila yang dipadukan dengan anggur, lemon dan cabai yang unik menghasilkan sedikit citarasa pedas yang hangat.


Jika anda membutuhkan hidangan lezat untuk menemani minuman cocktail segar di atas, Tropicola juga menyajikan sederet menu kudapan nikmat untuk dicoba; seperti semangkuk Butternut Falafel yang terdiri dari quinoa, akar bit (beetroor) dan hummus untuk sentuhan Mediterania yang eksotis di sela sesi bersantap anda. Untuk rasa kesegaran hasil laut, cicipilah Tuna Carpaccio yang juicy dengan irisan daging tuna dan disajikan bersama seporsi besar roti bakar homemade yang lembut dan lezat untuk disantap bersama orang tercinta. Terakhir, para pecinta dessert dan kue tak boleh melewatkan Pavlova ala Tropicola; gabungan kue busa (merengue) yang manis dan renyah dengan potongan buah segar dan krim kocok (whipped cream) nikmat.


TROPICOLA BEACH CLUB BALI
Jl. Pantai Batu Belig No 5, Seminyak, Bali 80361
Phone: +62 361 934 3636, www.tropicola.info



0 0
Feed