Proper Delight

Gourmet Garage is proud to present a uniqueapproach through its Hospitality & Training Center for those professionals in the Culinary world. The extraordinarily spacious venue serves as a wonderful place to showcase and display the capability of their supplies of both food ingredients and essential tools / equipment required by the industry. Built with a rustic, industrial feels which suits its overall idea and tone, it is regularly utilized to host prestigious events such as seminar, workshop to cooking-demos conducted by the experts in each field. One of their finest supplies is a gelato-making  equipment along with its ingredients.

On one of its corner, Gourmet Garage owns a state-of-the-art gelato display, showcasing several flavors of the frozen treat  goodness. Yes, among their prominent supplies, Lotus Enterprises has an exclusive partnership with prestigious European brand such as Carpigiani gelato machine and MEC3 artisanal gelato ingredients, and it genuinely shows (tastes) in their showcased gelato products. During our visit, we are treated with several combinations of delightful flavors, but one of personal favorites is the mint chocolate and salted caramel mix; which creates an enticing taste to the palate with refreshing minty-hint meets creamy sweet  chocolate, and pleasant caramel saltiness. All of the gelatos are directly produced from their spacious see-through kitchen just behind the main display, which houses state-of-the-art machinery, including the aforementioned Carpigiani masterpiece.

In the blooming era of café, restaurant and culinary centers in Bali nowadays, Lotus Enterprise (through Gourmet Garage), literally shows that they can provide the best proper path for ‘F&B Hospitality’, especially for anyone who wants to set up their own establishment. Their door is always open for visitors who would come to taste the results of their magnificent supplies, or gain in-depth knowledge about certain culinary aspects in various seminars, workshops or training they regularly host.

========================================================================================================================================


Mengedepankan konsep sebagai 'Hospitality Center' untuk departemen F&B (makanan dan minuman), ruangan Gourmet Garage yang luas dimanfaatkan sebagai tempat yang luar biasa untuk menampilkan apa yang bisa dibuat oleh alat-alat pasokan mereka. Dibangun dengan nuansa rustic dan industrial yang sangat cocok dengan konsep keseluruhan, tempat ini kerap diperginakan untuk mengadakan sejumlah acara seperti seminar, workshop, hingga demo memasak yang dibawakan oleh para ahli di bidangnya. Salah satu perlengkapan yang mereka sediakan adalah alat pembuat gelato beserta bahan bakunya.

Di salah satu sudut Gourmet Garage, terdapat sebuah pajangan gelato canggih yang menampilkan sejumlah rasa kudapan manis-beku tersebut. Ya, di antara peralatan yang mereka sediakan, Lotus Enterprise memiliki kemitraan eksklusif dengan sejumlah brand ternama Eropa; seperti mesin gelato Carpigiani dan bahan baku gelato MEC3 yang berkualitas tinggi, dan hal-hal tersebut dapat dilihat (serta dirasakan) dalam hasil akhirnya. Dalam kunjungan kami, kami disuguhkan dengan beberapa kombinasi rasa yang nikmat; salah satunya salted caramel dan mint chocolate yang menghadirkan rasa nikmat di indra pengecap dengan sensai dingin khas mint membalut coklat manis nan creamy, serta bertemu rasa asin manis khas karamel yang lezat. Semua gelato di Gourmet Garage diproduksi oleh dapur yang berada tepat di belakang display utama mereka; yang terdiri dari sejumlah mesin tingkat tinggi, termasuk dari brand Carpigiani yang disebutkan di atas.

Di era pertumbuhan kafe, restoran dan sentra kuliner di Bali dewasa ini, Lotus Enterprise (melalui Gourmet Garage) secara harafian menunjukkan bahwa mereka bisa menunjukkan cara kelayakan yang terbaik untuk ranah 'F&B Hospitality', terutama bagi mereka yang berniat membuka sendiri usaha mereka di bidang terkait. Pintu mereka senantiasa terbuka bagi para pengunjung yang ingin merasakan hasil dari barang-barang pasokan mereka, atau memperoleh pengetahuan lebih mendalam perihal aspek kuliner tertentu melalui seminar, wrkshop atau pelatihan yang mereka adakan secara rutin.


LOTUS ENTERPRISE

Jl. By pass Ngurah Rai, Jimbaran, Benoa, Kuta Selatan, Bali 80361,

Phone: +62 361 705 848, www.lotusfood.online
0 0
Feed